HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Friday, November 11, 2011

Which One ? :/

Assalamualaikum warahmatullahhiwabarakatuh readers :)

My entry for today is "WHICH ONE ?" hurm . today i memang kene buat keputusan untuk pergi presentation for be pengawas or pergi holiday with family . presentation khamis depan and pergi holiday selasa petang minggu depan jugak. seriously,saya mmg nk jadi PENGAWAS for next year :( menjadi pengawas adalah salah satu cita-cita saya and saye terpaksa melepaskannya because nk pergi holiday dgn family :'( bile you alls bace yg which one better i will go antara presentation utk jadi pengawas@go holiday , mesti korang fikir
baik pergi presentation utk jd pengawas sbb holiday boleh pergi lain kali !
BUT ! yang memang memeningkan kepala saat ini adalah kerana my lovely sister sekarang tgh cuti semester . bila kite semua budak sekoah baru nk cuti sekolah,budak2 UiTM dah mula start masuk semula ke U diorang balik :/ so nnti diorang dah takde cuti utk going holiday with family . next year whole siblings ade peperiksaan penting . saya SPM,adik lelaki PMR,adik perempuan UPSR :/ astaghfirullahhalazim. saya mmg tak tahu nk buat keputusan mcm mane . but bila fikir-fikirkan balik,better saya lepaskan cita-cita saya utk jd pengawas and going holiday with whole family and release our tention :? hurmmmm Ya ALLAH YA TUHANKU . TOLONGLAH HAMBAMU YANG LEMAH INI UNTUK MEMILIH KEPUTUSAN YANG TERBAIK UNTUK DIRIKU INI YA ALLAH ='( AKU SANGAT BUNTU UNTUK MEMIKIRKAN MANA SATU KEPUTUSAN UNTUK AKU LAKUKAN . menjadi pengawas sekolah yg memikul tanggungjawab yg besr di sekolah @ pergi holiday dgn family yg tidak tahu bile lagi boleh spent time sama-sama . 

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!! :D
saya nak jadi pengawas sekolah tp family nk gi holiday sebelum tarikh presentation tu . 
hurmm,bila saya fikir masak-masak :'( saye akan lepaskan perasaan yg dah lame saye pendam utk jadi pengawas sekolah(dr sekolah rendah nk jadi pengawas,ade je halangan ) . saya akan ikut family pergi holiday and taknak sia-siakan masa saya bersama family . I LOVE MY FAMILY  :) 
sedih gileeee :'( 

*saya harap sangat cikgu ambik je saya jadi pengawas for next year sbb saye dah dapat kad utk percubaan pengawas tp tak bg tugas je lagi . saya sangat berharapp :(

wassalam ~ BYE . Allah always with me :)

No comments:

Post a Comment