HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Tuesday, November 22, 2011

JIWANG !! ;b haha

Assalamualaikum and HAIIIII ;D

Berakhir sudah pencarian cintaku
Jiwa ini tak lagi sepi
Hati ini tlah ada yang miliki

Tiba diriku dipenghujung mencari cinta
Diri ini tak lagi sepi
Kini aku tak sendiri

Aku akan menikahimu
Aku akan menjagamu
Ku kan selalu disisimu seumur hidupmu

Aku akan menyayangimu
Kukan setia kepadamu
Kukan selalu disisimu seumur hidupmu



Menyanyi laa pulak,kan ! haha :D
sebenarnye saya ni tengah berangan-rangan . yelaa! dah start mula baca novel-novel cinta ni,perasaan itu mesti akan ade punye ;) hehehe , oh oh ! sebenarnye just nak share dgn U alls tentang lirik lagu dkt atas ni (lagu macam orang nak pi kahwin,ahak :D) saya tahu lagu ni dah lamaaa tapi disebabkan saya suka sangat menyanyi lagu ni,ape salahnye nk share kan ! haaa :) lirik-lirik lagu ni memang sesuai laah untuk sesiapa yang baru nak kahwin tu :) sebab sweet sangaaaat ^,^ ohoho :O 


Lagipun saya ni masih tidak pernah bersama dengan sesiapa :} umur pun baru je 16 , muda lagi mama,abah,kak long,sepupu,mak sedare,ayah sedare,nenek,atok cakap ngehehe .


Lagu ni mendamaikan jeee (APE ? awk nk cakap saye jiwang ke ? saye tengah layan perasaan yang sedang membuai-buai dalam hati ni ^.^ )


Tak kisah kalau takde pengalaman :) hehehe,
(MOOD BAIK PUNYAAA NI ;D )


Muhammad Nazmi Faiz Mansor(Nami) 17 . 16 OGOS 1994 :D Ya Allah !! betapa tertariknye saye dekat die . entah kenapa :D (mulut dari tadi ternganga macam tuu :D ) hahaha . Player yang sangat menonjol di sukan sea 2011 .posisinya ialah Midfielder . hehee ;) SAYA AKAN BELI BAJU JERSEY NO.21 :) 




(gambar 1)ce tengok dia senyum :] saya tergoda (hahaha padahal biase je :O )

SO,BYE and Assalamualaikum u alls . peace ! ^^



No comments:

Post a Comment