HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Wednesday, August 3, 2011

SELAMAT BERPUASA !

Hai Assalamualaikum readers sekalian :)

Today,saya nak mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat islam di dunia ini,puasa penuh okay . jangan menipu,walaupun orang lain tak nampak TETAPI pencipta kita dekat atas sana tu rakam segalanya dan akan ditayangkan di padang mahsyar suatu hari nanti :) jadi jujurlah dengan diri sendiri dan orang lain . Jadi,baru hari ke-3 kita berpuasa dan cuaca pun semakin panas. tapi kalau readers nak tahu,sebenarnya RAMADHAN bermaksud 'panas' iaitu hari yang panas . Ini adalah untuk menguji kesabaran,ketabahan dan keimanan kita :) jadi,kalau panas and penat tu biaselah ,kan ! hehe . Program tv untuk bulan puasa ni macam biaselah kita tengok 'upin n ipin' yemmeyy.Yang peliknya,baru je hari ke3 puasa,dah banyak iklan raya.macam esok je nak raya . haish ! kita tak boleh mcm tu sebenarnya,kenelah meraikan berpuasa dahulu sebelum meraikan hari raya.Betul tak ? ;p hehe,mcm ustazah je duk berceramah gini gaya . hehe

 Selamat Berpuasa,bling bling lagi saya letak tau ;)

*sebenarnya takde motif pun letak gambar ni.dan lihatlah betapa tidak mancung hidungku dan betapa gempalnya saya sekarang ^,^ hehe.stop looking my pitcahh , haha

1 comment:

  1. salam...

    selamat berpuasa juga dari saya,,

    *folo ur blog

    ReplyDelete