HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Friday, July 22, 2011

Meh sini ,meh sini jap ;)

Assalamualaikum readers sekalian :)

Ramai yang suruh saya buat tutorial and saya memerlukan banyak masa hehe ;p sory la sbb dah lama tak update blog ni,dah bersawang dah pun . ni nk bagitahu sikit je,nnti saya akan tukar background belakang ni hah,lepastu buat tutorial lepastu update mcm2 ^_^ okay? just wait and see,jyemmeh ! oh ya. i would like to talk about FOOD,FASHION ^^ good idea hah ! hehe ;p tapi bukan sekarang lah saya nak cerita semua ni,insyaAllah kalau ade mase yg diizinkan ,okay ? so got to go and idk nak cakap ape lagi.so kalau dah update , i will inform to guys :)

Daaa~ Assalamualaikum, peace ! :*

No comments:

Post a Comment