HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Saturday, July 9, 2011

Lamanyaa :D

Hai Assalamualaikum readers sekalian . sorry laa sebab dah laaaamaaaa tak update blog ni,busy sikit :) tehehehe . so hari ini nur fatma farhanah akan update blog die YEAY ! happy tak happy tak ? hehe ;p just kidding !
untuk first entry blog saya pada bulan ini,saya takdek benda nak cakap laa . ape kate tengok gambar 'Gila di Pagi Sabtu ?' Nak tak ? ngehehe.

No comments:

Post a Comment