HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Thursday, June 2, 2011

malam yang sepi ='(

Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh rakan blog saya :)

Hari ini tetibe je rase sedih , saje je kan ! nak suruh saya menangis . sab sabb :'(
for sure sebenarnya saya ade 'minat' dengan seseorang ni and dari last year . memang dah lame saya minat die tapi saya memang tak berani nak 'bercouple' laa kan sbb dia terlalu handsome and terlalu popular untuk saya :(
Alkisahnya,saya hanya pandang dia dari jauh everyday and try to keep this secret daripada rakan2 baik saya . Alhamdulillah tak ada yang tahu saya minat dekat sesiapa :) tapi ! saya dapat rasakan sesuatu :-/
Perkara biasalah kalau kita minat dekat somebody ni tapi saya dapat rasakan yang Allah s.w.t menyingkirkan perasaan itu sediki demi sedikit kerana dia lebih tahu yang mana lebih baik dan lebih afdal untuk saya . tapi ! saya taknak laa besar nanti rasa macam ni jugak sbb perkara mcm ni akan berlaku perkara buruk . oh ! mintak-mintak laa dijauhkan . sebabnya , kalau perasaan mcm ni terusje ada sampai ke tua , smapai sudah saya tak kahwin . kan ! :'( Everybody want's a happiness day with their couple :) right ! so for sure laa kan . sekarang umur dah pun 16 tahun tapi tak pernah sekali pun saya 'bercouple' dengan sesiapa just minat je . Of course laa kadang-kadang terasa cemburu sbb kita tak berpunya and sometime saya rasa beruntung sbb tak bersama sesapa because hati tak akan sakit,pedih,perit and tak akan menangis bila bergaduh . always saya dengar je cerita friends yang berpasangan ni .macam-macam hal yang jadi . kalau yang sweet tu , sweet sangat . kalau yg playboy tu , hurm ! tok sah cakap laa . kalau yang pemalu&pendiam tu , err no komen laa . so banyak problems kan ! tapi biasela tu .kite adik beradik pun always gitu . right ! ha !
so saya bukannya nak mempersalahkan orang bercouple atau tak , ini hanyalah luahan perasaan pada malam ini sbb malam ni rasa sangat sangat sangat sedih and nak menangis .
So , sorry laa if you all yang baca ni terasa atau tak berminat atau berminat atau ape ape je . I'm sorry from my hair to my hujung jari kaki :'(

For sure, saya post ni sambil dengar lagu Sabhi Saddi iaitu Nadiku . OH ! very sad . saya dapat menghayatinya ='( oh ! please jangan nangis .

bye and assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh . *err,yang bawah ni bukan air mata saya . for sure lah kan ! :)

No comments:

Post a Comment