HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Sunday, May 1, 2011

WELCOME MAY ^^

HAI & ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHHIWABARAKATUH ;)

bulan mei ni memang sibuk gile dengan aktiviti sekolah , perniagaan chocolate , aktiviti di rumah . Memang jadual ketat dan padat and lagi-lagi nak MID-YEAR EXAM ! OH!  nak buat yang terbaik punye , nasib baik kakak kesayanganku ni dah balik rumah so boleh laa dia tolong ajrkan addmath ,ekonomi and Akaun . Dah laa cikgu addmath cuti bersalin :'( sapo nak ajar nye ? sedih giel , dah laa susah addmath tuh . Dugaan ~

Untukbulan mei ni ramai betul Birthday orang :) dengan HARI IBU nye , dengan HARI GURU nye and dengan hari jadi abahku yang ROCK ni .haha =D so banyak laa tempahan choc yang diambil . nak buat macam mane kan , dah berniaga ~ hehe ^_^

Aktiviti sekolah pulak , ade pembentangan agama. OH ! tak buat amende lagi , cikgu suruh bentang sebelum mid year exam, mid year exam 2 minggu je lagi . And then nanti ade oral untuk BI & BM . BM cikgu nak buat minngu ni , aisehh ! BI pun same ~ aduhh ! tension nak buat . bahan tak cari lagi nak buat . Nota-nota tak siap lagi . Nota ape lagi kalau bukan SEJARAH , EKONOMI ASAS , AGAMA -..-' * kembang hidung , haha =D

Eh ! lame tak tulis dalam bi kan ! haha =D takpe laa , sekali-sekala tulis bm ^-^ hehe

No comments:

Post a Comment