HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Tuesday, May 31, 2011

Hai , what's up guys :/

Hai and Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh*tak jawab dosa ,kalau jawab suka. haha =)

Harini 31.05.2011 and last day for this month :)
Okay , esok dah masuk bulan baru iaitu bulan JUNE and saya dah tukar everything dalam blog saya ni and biar nampak cool,simple,comfortable,chill,rilex,nice looked and yes ! nampak sangat senang untuk membaca . RIGHT ? okay . bulan june saya nak bulan yang rilex and okay laa . hehe ^-^
Ha ! I nak bagitahu something that so make me SUPRISED :D okay.about the tutorial shawl or pashmina . Ramai pulak chatbox facebook dekat saya and suruh buat tutorial bagaimana nak pakai shawl , nak loose shawl, nak nampak awesome. Mula-mula saya of course laa kene merendahkan diri kan ! hehe . sorry laa adik-adik and kakak-kakak semua .saya tak pandai nak berinteraksi depan laptop ni sbb saya takut orang cakap 'EWWWWWW, weird and annoying nyeh budak ni . nak buat tutorial pulak . saje nak tayang muka dekat semua orang . OH PLEASE laa ! ' YES ! saya takut jadi macam ni je but ermm Insyaallah saya akan buat ^-^

Pasal maxi skirt :)
OH`EMJAYY ! i got it 2last week and saya taknak pakai terus sbb nak pakai time raya so jangan ingat saya ni lambat about fashion okay ! just kumpul duit dulu .hehe :)

Syasya and Asiffa (my classmates and my new friend for this year ^_^ ) ;
Pasal mereka berdua ni pulak saya nak berceritah . hehe
Kami or ayat lain sikit kiteorang dah berjanji nak tengok perubahan dalam masa 2 minggu je . Tak kisah laa nak nampak berubah ape pun , janji ade nampak something perunbahan :)
Bagi saya : saya nak muka lebih bersih and kurang berminyak , nampak kurus sikit dari sekarang(nak exercise bagi mengeluarkan lemak-lemak yang tersumbat ni hah ! ) , nak lingkaran hitam bawah mata berkurangan and nampak lebih sihat. Can I ? hehe , InsyaAllah if Allah bless it . Amin~

Oh ! yaah ! lame saya tak tukar gambar profile FB , and don't worry(London speaked) I will put a new photo :) just wait and see. okay ? hehe . oh ! I want talk a little bit about LOVE ! Can I ? hehe

Okay , What do you think about LOVE ? Biasenya orang tua tua cakap, sekarang tak payah laa cari pasangan hidup.Belajar dulu , masuk UNIVERSITI nanti baru nak cari pun . tapi kan ! bile saya always hantar kakak saya pergi U and tengok jadual die,cuba fahamkan macam mana duduk kat U and jadi budak U . Bagi pendapat saya laa , lagi laa takdek masa nak cari pakwenye sbb dekat U laa kene bagi tumpuan dalam belajar 101% sbb dalam U lah kita menentukan kejayaan kita pada masa hadapan .KAN ? ha ! saya rasa macam tu :) hehe . okay ,penat laa pulak , nanti mama ajak pergi ROMANTIKA(barang-barang vantage.Makin bertambah bunga dalam rumah saya ni.tapi mama pandai susun so nampak lawa .nak tahu macam mane rumah saya dah jadi ? hari raya nanti saya buat rumah terbuka and saya ajak korang .nanti saya akan buat satu Question dalam blog ni and korang jawab .so sesiapa yang nak datang boleh bagitahu saya and saya akan bagi alamat :) tapi bagi orang yang tidak mencurigakan sahaja . hahaha :D


Okay ! Bye , Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh . Peace* Yaww ;p Jaga diri anda masing-masing . tak payah busy body . busy sendiri jer . Bye~ ^-^ . Errkk , bawah ni gambar lama . hehe

No comments:

Post a Comment