HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Thursday, April 28, 2011

SYOK tak ? hehe ;p

HYE & ASSALAMUALAIKUM semua ^-^ have a CHILL day ? hah ?! haha :D i have a CHILL day now ^-^

Ha ! best tak , best tak ? *ape yang bestnye Fatma ? dari tadi macam excited je -..- ' * ngehehe , okay .
Best tak lagu blog saya ? That should be me ;D OMJAYY ! haha ;D *padahal biase je lagu die , yang awak nak gi excited apehal ? =..=' *

BOOOOORIIIIIINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG ! -.-'
HUH ! boring nak mampus and HEYY ! aku bosan laa . so post aku hari ni memang bosan and tak chill langsung and saya lapar . pasal lapar tu memang sabit sekarang . HEYY ! kan dah mengarut , haiya . lapor je tahu fatma ni , benda lain tak tahu .
Okay dah! STOP IT Fatma . awak dah gila . HAHAHAHAH ;D BYE -.-' =) ngeh ngeh

No comments:

Post a Comment