HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Thursday, April 7, 2011

Penemuan kami bermula ;D hoho

Assalakmualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh kalian semua ^_^
hurm ! dah lama tak update blog ni , padahal macam-macam story nak coritah .haha :D tapi hari ini i would like to story for this day ^^ hurm, its very ROMANTIC okayh ! ;p hehe

Once upon a time :) (senyum lebar-lebar dulu sebelum memulakan cerita,ace senyum semuanyaaa ! Bagus ,. hahah ;D . alright . this is memang first time berdiri di sebelah jejaka idaman pujaan malaya . cewahh ! ayat baguih betul . okay now i nak story tapi mane boleh detail sangat , ken ! nanti terKANTOI . oppss ! hehe
So boleh dikatakan this day is my LUCKY day . oyeah~ hehe . because ? hurm , because i terserempak 3 kali weyh dengan dia .

malas laa nak cerita panjang-panjang sbb tengah gaduh dengan adik tunggal lelaki sorang ni . memang shitt sunggoh -..- nak gak tapak kai aku yang wangi lagi lawa yang putih melepak ni kene dekat muka dia . bising je dari tadi , kecoh betul .

so the end . if i got a new story that very interesting , i like to share it here but now my idea to update this blog is empty now . hurmmmm ! tired and BORINGG~~~ huh ! sorryy . bi saya kucar kacir . so ? heh ! :)

1 comment: