HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Friday, March 11, 2011

Yaww ! ;)

Assalamualaikum pembaca blog semua ^_^

Ingat lagi saya cakap pasal azli fahmi ? ye , saye dah add die dalam Facebook and dia dah approve :) okay ! sudah selesai satu masalah ^_^ ehe *pergh , ayat ! macam buat banyak masalah je,ehe ;p*

okay hari ni hari sabtu and nothing special to talk about . Tengahhari nanti pergi kenduri belakang rumah .Makan Nasi Minyak,woot woot . lame tak makan nasi minyak , eheh ^^

Takde story best laa nak kongsi dengan u all untuk masa ni . hurm, dont worry . saya akan cuba cari cerita yang hebat-hebat :)

okay , THEND ..

No comments:

Post a Comment