HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Monday, March 14, 2011

Yaww ! What's up guys . Read this :D hope you like it ,aww ;D

Assalamualaikum and selamat sejahtera for you guys . okay ! now saya nak tunjukkan 2 blog yang baru saya jumpa tadi dlm buku Intrend tak silap,hehe ^-^ and padahal bace buku tu dah lame but baru nak kongsi dengan you all hari ni . bagus,kan ! tapi, whatevorr ;) you guyss boleh bacenyeh . huhu. SO CHECK THIS OUT , yaww ! ^__^

First sekali yang saya nak tunjuk dekat you guys adalah blog ni countthethread.blogspot.com
GUYS ! this awesome okay ;) memang best sangat if read read and look look blog ni . you all akan dapat ilmu baru dalam berfesyen dan juga berhijab lawaaa gitu , aww ! tergoda mat mat hensem dekat luar sano kan ! haha :) and what so ever . okay , this blog memang awesome gilee. and dia ada jual jugak some t-shirts and some accessories . cukup hebat,cukup bergaya untuk yang memang memakai hijab/shawl/selendang jika korang tengok blog ni .


Second ;) try tengok blog ni http://peliks.blogspot.com . okay ! this girl so awesome. blog dia pun macam best if nak read and ade video about cara-cara pakai hijab . and yaa ! best okay . so you all boleh tgk and memahaminya sendiri,okay ? aww .
peliks.blogspot milik Maria Elena yang best and waww . sedikit crazy2 but best okay .

So , itu sahaja untuk hari ini yee guys . if ada something yang best,akan saya poskan ke blog and bukan ke facebook .

OH YA ! saya baru sahaja buat twitter .follow saya yee  " Fatma Farhanah" okay ?! thanks ^^

the end .. ;D

No comments:

Post a Comment