HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Wednesday, March 16, 2011

OMJAYYY ! haha :D

Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh . tak jawab dosa,kalau jawab 'sayang' ;p

Okay . why saya buat title hari ni OMJAYYY ? because rahsia saya sudah terbongkar kepada dua oarang betina yang hensem ni . haha =)
Story nya begini ;
Hari ni i hang-out dengan kawan and ade time ni . just 3 orang je yg pergi lunch dekat KFC ecm . 3 orang tu termasuk i skali ;) hehe , nak jadikan ceritanya . tengah syok makan ayam spicy KFC sambil talking-talking, boleh pulak salah seorang daripada mereka buka topik about tett . haha .okay,dia ada bace blog i so die asking pasal jejaka yang i suka tu and 'PAP!!' dia mulasoal siasat and terbongkar .opss , memalukan betul masa tu ..dah la tengah makan .pastu pergi gelak"wahahahahaha ;D" macam orang tak betul daa . haha =) and dua rakan yang baik ini pun tahulah siapa jejaka idamanku yang diidam-idamkan selama ini ^^ hehe . and , salah seorang yang menanyakan tentang ini pun menceritakan tentang perkara-perkara yang 'kurang elok' and yang 'ELOK' pasal dia.  saya dengan merahnya muka,mendengarnya dengan menyengih je , HAHAHA ;D okay . sudah beberapa orang sudah mengetahuinya and ramai lagi yang menanyakannya. so,baik tak payah tahu,okay ! because tak importance langsung . haha , 'MERAH MUKA I tawww ,tak sukee laa . hahaha'

THE END .. ^_^'

No comments:

Post a Comment