HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Saturday, March 12, 2011

^_^ mari lihat gambar budak godik inis , ehek c:

Assalamualaikum pembaca semua ! ^..^

hari ini memang hari yang bosan.3 kali post blog baru dlm mase sehari,pagi petang and malam , bagus kan! :) okay tadi pergi kenduri and nasi die emm boleh laa masuk dlm tekak ni lagi ,stay lagi boleh telan.takdak laa sedap mana tp masa tu lapar sangat so redah jerr , hehe ;-)
Habis makan and balik terus masuk bilik. nak tahu buat ape ? ape lagi kerja saya ni kalau bukan Bergambar :) huhu nak tengok antara gambar-gambar yang gediks gedoks ni ? Mari kita saksikan,yaww ;p

MAYBELLINE,my fav ;)
Jerit,aaaa !*tengok tu,gigi saya bersinar!awak ade ? ehehehe ;)
waw ! muka budak baik.HAI ! SAYA FATMA ;)
I always thinking of you ! and Allah ! :)
Hey ! nak gaduh dengan saya ke ? sape takut.*uit,gurau jep.saya tak suka gaduh.ehe ;p
saya tak pandai buat shading :( but its okay ;) tak kisah,hehe
okay ! muka ni macam menakutkan,right ! just ignore it ;)
Gediks sikit,ehehe ;p it's this cute ? not ^_^ huhu
Okay ! now mata saya pula bersinar ;) awak ade?ahak ;p The last picture ^_^ 
FINISH ..

Okay tak gambar-gambar gedik saya ni ? ehe ;) Boleh saya jadi model ? I hope ^__^ haha .so inilah antara gambarnye , sebenarnya ni gamba yang terpilih je ;) ada banyak lagi dalam album lappy ni .hehe .

Inilah dikatakan syok sendiri . memang ye pun ,ahak ;p so nothing story for now.just tengok je lah picture yang ada ini .Daaa~ ^__^

No comments:

Post a Comment