HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Sunday, March 6, 2011

Like a G6 ,Like a G6 :)

Assalamualaikum everyone . hoyeah ! lame tak update .

I'M FALL IN LOVE ,hahaha XD
 ya ! that's true . sekarang tengah dilamun cinta . hurm, orangnya of course laa hensem but hatinya baik .Biaselahh ,orang dilamun cinta . semuanya baik bile tengok die . hehe, but yah ! memang tak boleh tidur malam kalau gini selalu, right ! :) hurm , nervous gile nak cerita . hehe.

FIRST :
mule minat die this year and memang kenal die dari form 1 sebab sekolah sama but tak pernah sama kelas . pernah same kelas dgn kawan die .eeyuu ! kawan die belake koya . cari masalh betol . erghh ! okay, tanak cerita pasal kawan die . kalau cerita pasal kawan die , memang smpai kiamat duk ngutuk punye. hee~
Okay :) sekarang die kelas sains . tak tahu asal suka die . time add die tu,die tengah "MARRIED" dengan someone -.-' but bile die approve , tgk die single pulok . hurm ! tapi now tgh add ex makwe die . ya ! just nak kenal je beb . bukan nye hape ^_^ setiap kali buka lappy , mesti pergi album gambar dlm lappy ni dulu cause ade save gambar die , ehehe ;) and then baru buka fb,youtube,google and blog . inilah selalunye dibuat . nak cakap banyak sangat pasal die,takut korang baca and then boleh teka siapakah jejaka yang sedang disukai ini . cewahh ! haha XD

saya tak nak laa nak menunjuk sbb nanti orang cakap saye selok laa , ape laa . sape care -.- dah saye minat die , nak buat guane . hehe , *ayat pelik je , bialah . sape care.ngehehe* so , memang betul-betul fall in love gile ni . tapi yang sedihnye , saye minat die tapi die tak tahu pun , hurm ! kekadang fikir , okay jugak die tak tahu  sbb saye seorang yang very shy gile , huhu . tapi kekadang bile fikir , kalau die tahu lagi best . boleh kapel dgn die . nguahaha ;)

tapi saya dah janji dengan diri saya untuk tidak ber-COUPLE :(
"I promised not to love someone because I'm not ready yet :'( " saya tak pernah couple taww. korang percaya ke ?^_^ hehe its true okay . saye tak pernah bercinta pun . tapi bile saye minat seseorang itu,wahhh ! semuanya indah . haha ^_^


so persoalannya ialah , bolehkah saya rapat dengan si dia ? supaya saya dapat merasai cinta bersamanya ?
*FATMAA ! -.- power gile ayat . awak dengar lagu jiwang dah ke skarang-.- ?* hahahahah XD


of coursely , saye suke die . oh man ! mcm mane ni. gelisah jadinya taww . so HOW ? i dont know .hehe


oh ya ! satu lagi benda , hehe " I'm always think your smile "




p/s ; i really love you . i want you to know this . i'm always thinking of you :'( 
from ; your secret admirer :) hehe




the end .. :)





No comments:

Post a Comment