HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Friday, March 11, 2011

Hey all blogger reader's ;)

Assalamualaikum semua ;)

First;
YES  ! saya baru je post new blog tapi sekarang sedang berfikir-fikir tentang orang yang saya minat tu . Have a story :)
Now,tak rasa cemburu sangat dah dekat die with ex die tu . Alhamdulillah,saya bersyukur kerana saya tak rasa cemburu dengan dia tapi still meminatinye ^_^ nak buat macam mana , right !

Hari ni rasa takdek mood jee . hurm -..-

Second ;
HAH !  you all kenal azli fahmi ? ya,dengan dielah saye gaduh dulu mase form2 tapi bukan gaduh about "COUPLE" okay , ni pasal salah faham je so sekarang tetiba rasa bersalah je . setelah 2 tahun bergaduh,baru nak minta maaf :) hee ~ so sekarang dalam proses meminta maaf ye so nak tahu ceritanya nanti . wait and see, huhu ^_^ 

Third ;
Okay ! for all girl-girl di luar sana yang meminati dan menggemari pakaian muslimah,shawl,fesyen terbaru bagi muslimah bertudung . Ni saya nak kongsi dengan you all semua . Saya dah tengok laman web ni dari last year and i learn ikut situ je . Jangan gile jenama yee , just yang biasa and cantik dan pandai menggayekan . surely , mesti lawa punye tapi ingat ! kita hanya sementara di dunia ini ;)
So ini dia antara link yang boleh you all lapangkan masa untuk learn and see ,okay ?! hehe ^..^

1)Search dekat GOOGLE and taip "DIAN PELANGI"and see gambar-gambar die dulu :)
2)dianrainbow.blogspot.com
3)http://www.hijab-scarf.com/2010/08/interview-with-ms-dian-pelangi.html
4)Facebook : search StyleCovered: Hijab Fashion and Muslim Style
                      : search Hijab style
           : search HijabScarf Blog
5)Search : http://www.chictopia.com/maysaa

OKAY ^__^ sudah tengok ? how ? best kan . sehari tengok pun tak puas , so if holiday dekat Jakarta Indonesia tu carilah butik yang telah dia bagitahu :) so amacam ? best tak ? itulah yang selalu saya buat. ehehe.SO kalau you all nak search tentang hijab,carilah yang jenis lain jugak .maybe lawa jugak.

So bawah ni salah satu gambar nya :) nice right ! nak sangat dresss-up macam ni . hehe












THE END .. 

No comments:

Post a Comment