HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Sunday, February 20, 2011

kasut baru :)

Asslamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh semua pembaca setia . hari ini cerita pasal kasut yang dicari untuk kegunaan harian . ceritanya bermula begini ;p hehe

-Mencecahnye kaki di pintu hujung sebelah kanan di shopping complex East Coast Mall ^_^*woot woot semangat cari kedai kasut .

-Masuk-masuk jee ECM,terus pergi kedai kasut BATA sbb ade less 20-50% . time tu just tengok-tengok jee laa sbb banyak kan kedai kasut dlm shopping complex tu so just cuci mata tgk kasut and sandal kat situ .
Lepastu terus je pergi kedai NOSE ,oh my favorite kedai tuu . so ade less 50% jugak but tak lawa sgt sbb dah tak dek size and mcm terlalu simple . so keluar laa dari kedai tu and then ternampak lala and mina(kakak farah diyana) masuk dlm kedai NOSE tuu . tak sempat nak tegur sbb tgk sambil lalu jee :)
So lalu pulak depan kedai VERN'S and dlm kepala mase tu memang tak nak beli jenama VERN'S sbb cepat rosak . lawa memang lawa tapi cepat rosak laa . tak suke .
And then , masuklah saye ke dalam PARKSON ! WAUU, memang lagi rambang mata sbb lagi banyak yang branded sikit . dari rumah memang plan nak beli yang branded sikit sbb nak pakai lama kan . hampir sejam lebih try sandals and kasut dekat situ . lenguh kaki,lenguh pinggang duk mencari yang sesuai tauu sampai mama penat sangat menunggu pun beli jugak kasut tumit tinggi jenama ape entah , tak ingt .
Sampai laa satu mase ,jeng jeng jeng . hahaha XD mama tunjuk satu sandals jenama "CAMEL ACTIVE" warne putih .wauu,mase tuh tengah try sandal lain tau .lepas mama angkat salah satu sandals camel active warne putih . memang fatma terus pergi situ sbb nak try . try punye try ,nasib baik ade size . Lega gile time tuh . selesa gile and nmpak mcm style laa sikit dari sandal biase . Buat masa skarang tak boleh nak tunjuk lagi sandals + kasut tu sbb masih dalam kotak . nasib baik ade 50% , boleh laa beli .
ALHAMDULILLAH :) Dapat jugak . hehehe



                              THANK YOU MAMA :)

the end . .

No comments:

Post a Comment