HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Saturday, February 19, 2011

BUSY BUSY :)

Assalamualaikum semua pembaca-pembaca blog yang setia :) hehe ,

PAGI !
-Pagi tadi ade pemantapan solat dekat surau untuk kelas 4 budi & gigih . bapok sedikitnyehh yang datang . kalau kelas fatma ramailaa jugak yg datangye tapi kelas gigih 2 orang jee dtg . ketua & penolong kelas je pulak tuu . tu pun diorang datang sbb ade watikah pelantikan ketua & penolong , kalau tak dak acara tu mesti kelas gigih takdek sorang pun datang . hurmm .
-Pagi tadi jugak , time buat pemantapan solat bapok sekejapnyehh . boringg je,asyik cakap benda yang sama bertahun-tahun tp tak insaf pun ,hehe :) lepas dengar sedikit ceramah dari ustazah and then buat solat dhuha and dah habiss . Selesai sudah acara pemantapan solat untuk 4 budi & gigih yang berlangsung selama tak lebih 1jam pun .
-Naik kelas,hadi pulak tunjuk magic diee . memang,WAUU ! laah .hahaha XD terpukau sekejap. die guna chip poker jee.tap die ckp die beli dekat penang,ade sebuah kedai jual barang2 magic .err, eja penang mcm mane ek ? pinang @ penang ? hurm,biaa laa . asalkan sebut je.hahaha c: 
-Time tengah syok tengok hadi buat magic,ustazah hasyimah pun naik sbb 4 gigih gabung dgn 4 budi time tuu je . ustazah pun suruh berzikir,dgr ceramah and then habis masa .
-mase ke-3 pulak mase sains ,pergilahh makmal . dengan berlenggangnye pergi ke makmal sains sbb tak bawak buku, hehe * bagus betol laa saya ni :) bangga sikit.HAHA* *sambung cerita sambung cerita* masuk jee makmal,buat latihan . Lepastu REHAT ^_^


-Time rehat tadi,fatma rehat dgn mimi je sbb budak kelas aktif dgn best tak turun lagi . wauu ! best bercerita dgn mimi tadi tauu .ngutuk-ngutuk orang jee . bile dah habis rehat ,baru diorang turun so lepak2 kejap dgn diorang dekat kantin , cakap2 sikit and then balik kelas . cikgu akaun pun dah ada .cikgu tak buat ape-ape pun so duduk sesaje jee tapi sambil tu buat latihan kunci kira-kira , fening buat .


-Mase akaun tadi bermula lah sesi syok sendiri bebudak nii . semangat main dslr fatma,mcm tak pernah jumpe hahaha XD *jahatnye sayee ,hehe* memula tony,arif dgn naquid selok nak main dslr , lepastu anis dgn seera pulak . lepastu,semua-semua pulak ,ahaha XD buat lawak jee ^_^ .memang takdek kerja sunggoh diorang .
-Time arif tengah main2 dslr , tetibe die nak ambik gambar cikgu akaun . malu rupenye cikgu ni,hahaha .
 mule-mule cikgu taknak tauu,lepastu tetibe pulakk si arif ni cakap nak ambik gambar cikgu sbb nak tampal dekat belakang ,HAHAHA mane die fikir nak buat ayat mcm tu ?. cikgu pun percaya je cakap arif tu . classmate lain semua gelakk je.haha XD arif ! kau dah buat dosa dgn cikgu tauu . walaupun diorang selok main cmera,posing2 . fatma and mimi setia belajar , tengoklah kami 



-Mase mathematic pulak. hurm, sape ek yg cadang suruh masuk library ? fatma pun tak ingt but tak importance pun sape yg ajak pergi library tu .hehe  . So pergilahh kiteorng ke pusat sumber sekolah :) ingatkan time maths je nak duduk pss tp bile fikir2 semula,baik duduk pss . best sikit, tak bosan .
Time dudukdlm pss,just main jee .congkak *saye champion tau lawan dengan mimi :) bangga sikit,hehe* , chess * saye kalah dengan mimi sbb sye tak pandai main,sedihnyee :'( tapi sape care ,hahaha * ,lepastu tengok budak lelaki main amende entah . tak ingt name permainan tu ape,last main benda tu darjah 6 ,hehe. lepas bosan main-main , tengok orang lain main.Mulalah bercerita with mimi and tony.


-Mase tu time addmaths tp stay pss jugak sbb cg syahmiana takdek .okay,so cerita mcm2 dgn diorang . pasal zaman skolah rendah dulu,pasal patah tangan laa,patah tu patah ni mcm2 patah.hahaha . cerita pasal tony kene belasah,pasal kedai ony,pasal awek and pakwe , pasal masalah disiplin paling besar ade dkt skolah ni and banyok lagi laah ,hehe . tengah syok cerita2 gelak2 anis,seera,arif pun datang . so cerita laa pasal budak2 busteng . cara diorang,penampilan diorang lepastu gelak2 lepastu mula laa ngutuk budak tu,budak ni.HAHAHA XD jahatnye kiteorng,takpe taubat laa nanti . hehe :)

-So habis dah waktu persekolahan untuk hari ini,balik and tido sbb penat sangat ^_^




                              THE END ..

No comments:

Post a Comment