HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Sunday, December 5, 2010

menyesal lahh pulak :'(

oh god,memang menyesal gile tauu :'( baru je tadi tengok-tengok gambar time holiday dekat langkawi . gamba lain okay je cuma dekat underwater world je .ish ! aku ni memang bodoh laa . masalah sebenarnya macam ni . aku tak ada mood mase pergi tengok ikan tu,mama ngan abah desak aku suruh aku ambik gamba banyak-banyak time tu .aku pun tak tahu kenapa bodoh sangat aku ni tak ambik gamba banyak-banyak .tapi aku ambik ape gamba , tapi cuma ambik gamba ikan je . AKU MEMANG BODOH LAA ! gamba dengan family memang ada tapi tak banyak langsung . ish ! aku pun tak tahu kenapa dengan aku sekarang , asyik nak marah-marah jee . aku pun tak suka nak marah-marah orang tapi mood marah selalu je datang .

atas tu baru situasi 1. ni situasi 2 pulak , hehe malu pulak rase ^^


nak tahu tak ? hehe, aku pun tak tahu kenapa dengan diri aku ni, time cuti sekolah macam ni lah buat hal . hah ! aku mula rase macam nak ade pakwe tauu ! ^^ tapi heh -.-' bukannya ada orang nak suka dekat aku . sebab aku tak special langsung.tapikan bila fikir-fikir semula , kalau ade pakwe aku pulak yang rimas tapi bile tak ade pakwe aku pulak yang rimas tengok org ade pakwe . hal aku ni memang bengong , haha ;) kalaulah dapat pakwe hensem gilerr stylo , cehh ! perasann betoii ^^ kalau dapat , tapi kalau tak dapat .aku nengok je lah orang yang ade pakwe ^^ , sekian :)





No comments:

Post a Comment