HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Friday, December 3, 2010

hello semua . sekarang saye tengah berjinak-jinak dalam photography ni,kakak sedare saye ade seorang jadi photography tapi kat kl laa,ade sesape kenal tak ? kalu tak kenal , ni gambar die dengan adiknya .ha? kenal? kalu bab photography ni die kerja sambilan aje . die sebenarnye setiausaha die pejabat ^^ name die syahirah zulkifli .
saye pun bukannya terer sangat bab ambik gambar yang pelbagai rupa ni,kalau yang biase-biase tu okaylahh hee~ jadi saye ingin menanye . yang mne lagi sesuai ek ?photoshop or photoscape.
If you have the talent and knowledge in photography do not be stingy. also to me to divide my study. although I am still a student, so please help me okeh ^^

No comments:

Post a Comment