HELLO.I'm fatma ^^

My photo
Hai,Assalamualaikum readers :)The name is Fatma Farhanah(call me Fatma for friends and 'nana' just for family :} ) Im 16 years old this year.Actually im Kuala Terengganu persons BUT i stay at Kuantan,Pahang for the long years ago.since im 4 years old :) Im just an ordinary girl who loves gadget,fashion,food,sleep like everyone.and im very friendly..hehe(cewaahhh)so Thank you for visit and read my blog.I love you all ;D peace *chilex(chill+rilex) For your information(kalau nak tahu laa) saya ada sedikit perangai gila yang boleh menceriakan orang dan saya seorang yang suka menghiburkan hati keluarga,saudara dan rakan:}

let's rilex and hear this song :}

Follower's Yaww !

Monday, December 6, 2010

gggrrr -.- u make me scared !

OH TUHAN ! kenapa saye minat die ? hehehe , nama dia mula dari huruf F tau .nama die lebih kurang dengan nama saye ^^ waaahh ;) kiteorang berkawan dekat FB tau tapi time memule berkawan je chatting skejap lepastu tak chatting2 dah dengan die . wee~ rindu die . * perggh ! asal ngan mu ni nana ? die tak kenal kau pun * aaaarrgghh ! u make me crazy tauu -.- but i like you ;) hehe . Macam mane lah saya nak chatting dgn die ? die tu tua 3 tahun dri sayerr .erghh ! malu laa weyh . okehh ! tak nak cakap pasal ni ,its boringg ^^


_______________________________________________________________________


tak boleh nak tido laa . sbb ape ? sbb saye pergi minum air nescafe & roti coklat tadi . ish ! kan dah jadi tak ngantok . hurm,main FB dah bosan . nak main ape ek ? gambe dah boring , komik dah boring , edit gamba dah boring , chatting pun dah boring . ape yang tak boring ek ? fening fening -.-' haaa ! i want write this story .

mama saya cakap , muke saya jadi hangus lepas pergi mandi kolam kat KUALA TERENGGANU lepastu ade jadi panau dekat pipi . mama cakap nanti nak buat rawatan TRADISIONAL hehe nanti nak guna tepung beras letak kat muka. haha ;) ni yang best ni , buat spa kat rumah . free ^^ tapi nanti nak gi GAMBANG pulak , kalau jadi panau lagi . erghh!menyusahkan . tapi no probs , saya akan menjaga muka saya ni ^^


okay , mahu tutup blog , papai

No comments:

Post a Comment